VIAȚA CARE MĂ TRĂIEȘTE PE MINE

Ghid de supraviețuire pentru oameni ocupați

Durata eveniment – 2 h

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • Viața noastră, o cursa la viteză maximă

  Viața obișnuită este astăzi asimilată unei curse nebunești. Vrem carieră, familie, recunoaștere, carismă, energie, prieteni și nu in ultimul rand, vrem să fim mereu sănătoși, tineri, in formă. Accelerăm continuu pentru că sunt multe de făcut, ne suprasaturăm organismul și așteptăm ca el să se adapteze la acest ritm.

  Este posibil?

   

  Aflăm cum ne putem adapta stilul de viață și păstra SĂNĂTATEA fizică, socială și mentală de la dr. Florin Ioan Bălănică, Specialist in Medicină Personalizată, Nutriție și Nutrigenomică, într-un eveniment revelator, conceput ca un ghid practic de sănătate pentru oamenii ocupați.

  Ești mereu pe fugă, nu mai ai timp să iți asculți nici gandurile și cu atat mai mult să ai grija de nutriția ta?
  Nu te-ai săturat să-ți petreci timpul obosit, fără chef, cu dureri de tot felul și apăsat de stres?
  A da vina pe sistem sau pe altcineva nu mai este o soluție! Haideți să vedem împreună cu dl. dr. Florin Ioan Bălănică cum poate stilul de viață să fie soluția noastră pentru sănatate și evitarea bolii.

  Subiectele abordate includ:

  Managementul timpului

  Managementul stresului

  Managementul greutății

  Managementul posturii

  Mișcarea funcțională

  Dr. Florin Ioan Bălănică, MBA, CDN

  Specialist in Medicină Personalizată,Nutriție și Nutrigenomică

  Dr. Florin Bălănică are peste 22 de ani de practică in domeniul medical și o experiență de peste 45.000 de cazuri clinice. În 2014 a lansat un tip revoluționar de servicii in medicina romanească – serviciile de Medicină Personalizată și conceptul de Medicină a Stilului de Viață.

  Dr. Bălănică este el insuși un model pentru cei care nu se opresc din propria căutare, se reinventează și îi ajută și pe ceilalți să își regăsească echilibrul. Dupa ce stresul, presiunea responsabilității, orele lungi de muncă l-au condus la un stil de viață sedentar și la obezitate, Dr. Bălănică și-a redefinit propriile obiceiuri, la finalul procesului rezultând o metodă care are drept țintă prevenția prin menținerea unui stil de viață echilibrat.

  Am înțeles că sănătatea nu înseamnă doar absența unei boli. Aceasta este definită de echilibrul fizic, mental și sufletesc. Astfel, analizez dezechilibrul apărut la toate nivelurile, pentru a trata cauza, nu simptomele”, Dr. Bălănică

  Newsletter

  Hai sa lucram impreuna!

  X