Ai grijă de somnul copilului tău!
TULBURĂRILE DE SOMN LA COPII

cauze, riscuri, remedii

Dr. Mihaela Oros

15 noiembrie 2018 (Editia IV), ora 18.30

Elite Art Gallery
Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • Ne simțim împliniți atunci când ne vedem copiii fericiți, sănătoși, energici și zâmbitori. Ne dorim să le păstrăm buna dispoziție și bucuria sinceră permanent. Calitatea somnului influențează foarte mult dispoziția și dezvoltarea armonioasă a copiilor.
  Este și motivul pentru care vă invităm la un eveniment dedicat în întregime SOMNULUI copiilor noștri, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu:

  Dr. Mihaela Oros
  Specialist în somnologie pediatrică și Coordonator al Centrului de Somnologie Pediatrică Regina Maria.

  Dr. Mihaela Oros a inițiat prima cercetare în România privind prevalență problemelor respiratorii în timpul somnului la copii și adolescenți. S-a dovedit că 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvolta  o tulburare de respirație în timpul somnului, dintre care forma cea mai severă este apneea obstructiva în somn.

  CE VOM ÎNVĂȚA?

  Să urmărim somnul copilului nostru și să identificăm semnele eventualelor tulburări

  Riscurile unui somn neodihnitor: de la oboseală până la complicații respiratorii, obezitate și diabet

  Să ne explicăm anumite comportamente aparent neobisnute din timpul somnului său

  Să ne înțelegem ciclurile de somn

  Să eliminăm din viața copilului nostru „hotii de somn”

  Să contribuim la un stil de viață care îl va ajută să devină un adult echilibrat și fericit.

  Audiență:

  Persoane preocupate de sănătatea copiilor lor

  Dr. Mihaela Oros

  Doctor în științe medicale, medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologia pediatrică și polisomnografie

  Dr. Mihaela Oros este un medic dedicat pacienților săi.

  Somnologia pediatrică există în România și datorită doamnei dr. Mihaela Oros. S-a implicat în dezvoltarea ramurei de somnologie pediatrică în România și în supraspecializarea medicilor în acest domeniu;

  A fondat Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți a cărei misiune este educația și accesul medicilor la informații valide și de ultima oră; A dezvoltat laboratoare de studiu al somnului la copii.

  Dr. Mihaela Oros a inițiat prima cercetare în România privind prevalența problemelor respiratorii în timpul somnului la copii și adolescenți. S-a dovedit că 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvoltă o tulburare de respirație în timpul somnului, dintre care forma cea mai severă este apneea obstructivă în somn.

  Doctor în științe medicale, medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologia pediatrică și polisomnografie la Cincinnati Children’s Hospital Medical Center din SUA, Dr. Mihaela Oros este coordonatorul Centrului de Somnologie Pediatrică Regina Maria, conducând o echipă multidisciplinara de medici pediatri, pneumologi, ORL-iști, neurologi și psihologi cu experiență în somnologia la copii.

  Este membră activă în Societatea Română de Pediatrie, Societatea Română de Pneumologie și Societatea Europeană de Pneumologie, membră în Comitetul Director al Secțiunii de Somnologie a Societății Române de Pneumologie și din anul 2010 este delegat național al GINA (Global Inițiative for Asthma) – forumul la nivel mondial implicat în îmbunătățirea îngrijirii pacienților cu astm.

  Cu un șarm personal unic, Dr. Mihaela Oros împarte cu generozitate sfaturile sale pertinente oamenilor care își doresc o viață echilibrată și sănătoasă.

  Inscrieri la eveniment

  Înscrieri se fac la adresa contact@med-experts.ro.
  *intrarea este liberă în limita locurilor disponible.

  Asociatia MedExperts va publica poze de la eveniment pe canalele oficiale de comunicare, cat si in scopul promovarii evenimentului.

  Contact Us- eveniment

  Parteneri

  Parteneri media

  X