TULBURARILE DE SOMN LA COPII

cauze, riscuri, remedii

Dr. Mihaela Oros

14 iunie 2017 (Editia I), ora 18.30-20.00

4 octombrie 2017 (Editia II), ora 18.30-20.00

Elite Art Gallery
Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • Ai grija de somnul copilului tau!

  Ne simtim impliniti atunci cand ne vedem copiii fericiti, sanatosi, energici si zambitori. Ne dorim sa le pastram buna dispozitie si bucuria sincera permanent. Calitatea somnului influenteaza foarte mult dispozitia si dezvoltarea armonioasa a copiilor.
  Este si motivul pentru care va invitam la un eveniment dedicat in intregime SOMNULUI copiilor nostri, cu unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti in domeniu:

  Dr. Mihaela Oros

  Specialist in somnologie pediatrica si Coordonator al Centrului de Somnologie Pediatrica Regina Maria.

  Dr. Mihaela Oros a initiat prima cercetare in Romania privind prevalenta problemelor respiratorii in timpul somnului la copii si adolescenti. S-a dovedit ca 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvolta  o tulburare de respiratie in timpul somnului, dintre care forma cea mai severa este apneea obstructiva in somn.

  CE VOM INVATA?

  Sa urmarim somnul copilului nostru si sa identificam semnele eventualelor tulburari

  Riscurile unui somn neodihnitor: de la oboseala pana la complicatii respiratorii, obezitate si diabet

  Sa ne explicam anumite comportamente aparent neobisnute din timpul somnului sau

  Sa ne intelegem ciclurile de somn

  Sa eliminam din viata copilului nostru „hotii de somn”

  Sa contribuim la un stil de viata care il va ajuta sa devina un adult echilibrat si fericit.

  Audiență:

  Persoane preocupate de sănătatea copiilor lor

  Dr. Mihaela Oros

  Doctor in stiinte medicale, medic primar pediatru si specialist pneumolog, cu supraspecializare in somnologia pediatrica si polisomnografie

  Dr. Mihaela Oros este un medic dedicat pacientilor sai.

  Somnologia pediatrica exista in Romania si datorita doamnei dr. Mihaela Oros. S-a implicat in dezvoltarea ramurei de somnologie pediatrica in Romania si in supraspecializarea medicilor in acest domeniu;

  A fondat Asociatia pentru Tulburarile de Somn la Copii si Adolescenti a carei misiune este educatia si accesul medicilor la informatii valide si de ultima ora; A dezvoltat laboratoare de studiu al somnului la copii.

  Dr. Mihaela Oros a initiat prima cercetare in Romania privind prevalenta problemelor respiratorii in timpul somnului la copii si adolescenti. S-a dovedit ca 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvolta o tulburare de respiratie in timpul somnului, dintre care forma cea mai severa este apneea obstructiva in somn.

  Doctor in stiinte medicale, medic primar pediatru si specialist pneumolog, cu supraspecializare in somnologia pediatrica si polisomnografie la Cincinnati Children’s Hospital Medical Center din SUA, Dr. Mihaela Oros este coordonatorul Centrului de Somnologie Pediatrica Regina Maria, conducand o echipa multidisciplinara de medici pediatri, pneumologi, ORL-isti, neurologi si psihologi cu experienta in somnologia la copii.

  Este membra activa in Societatea Romana de Pediatrie, Societatea Romana de Pneumologie si Societatea Europeana de Pneumologie, membra in Comitetul Director al Sectiunii de Somnologie a Societatii Romane de Pneumologie si din anul 2010 este delegat national al GINA (Global Initiative for Asthma) – forumul la nivel mondial implicat in imbunatatirea ingrijirii pacientilor cu astm.

  Cu un sarm personal unic, Dr. Mihaela Oros imparte cu generozitate sfaturile sale pertinente oamenilor care isi doresc o viata echilibrata si sanatoasa.

  Parteneri

  Parteneri media

  X