2 aprilie 2018, ora 18.30 – 20.00

Elite Art Gallery
Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București

SLĂBEȘTE SĂNĂTOS DUPĂ NAȘTERE

Sfaturi adaptate tinerelor mămici

Dr. Luiza Pîrvu

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • După momentul miraculos şi epuizant al naşterii, orice mămică îşi doreşte să revină cât mai repede la greutatea avută înainte de perioada gravidităţii, fără să afecteze însă dezvoltarea bebeluşului. Beneficiile slăbirii după naştere se reflectă asupra sănătăţii mamei şi, implicit, a bebeluşului: scăderea procentului de grăsime corporală accelerează metabolismul, creşte energia şi elimină probabilitatea depresiei postnatale.

   

  Vă invităm la un eveniment dedicat în întregime nutritiei după nastere, cu unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti în domeniu:

  Dr. Luiza Pîrvu

  Medic Nutriționist specializat în dieta înainte ,

  în timpul și după sarcină

  Dr. Luiza Pirvu este specializata in:

  • Dietoterapia și monitorizarea gravidei și a lăuzei

  • Dietoterapia și monitorizarea scăderii ponderale a adultului sănătos

  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu afecțiuni cardio-vasculare, gastro-intestinale, renale, endocrinologice, etc.

  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu deficient ale sistemului imunitar sau carențe de vitamine / minerale

  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului subponderal

  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului diabetic

  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu tulburări de alimentație

  • Implementarea corectă și monitorizarea diverselor tipuri de regim vegetarian

  CE VOM INVATA?

  O rutina nutritionala corecta si prietenoasa care sa ne ajute sa slabim dupa nastere

  Matematica slabirii dupa nastere: cat și cum?

  Cele mai benefice alimente dupa nastere vs. cele mai nocive substante ce trebuie evitate

  Miturile despre alăptat – suplimente, bere etc.

  Alimentația mamei și colicile bebelusului

  Mâncăm mult sa avem “lapte bun”?

  Dietele de slăbire în lăuzie – avantaje si dezavantaje

  Trucuri de nutritie care sa ne mentina frumoase si energice dupa nastere.

  Audiență:

  Un eveniment dedicat tinerelor mămici și celor în devenire

  Parteneri

  Parteneri media

   

  elmiplant Care Lab MAMA,
  gama disponibilă exclusiv ȋn farmacii

  Care Lab, linia elmiplant dedicată exclusiv comercializării ȋn farmacii, dezvăluie noua direcţie – MAMA – şi prezintă trei produse evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere: gelul relaxant pentru picioare, crema antivergeturi şi crema pentru remodelare şi fermitate.

  elmiplant şi-a luat inspiraţia din frumuseţea şi grija mamelor şi a mizat pe sinergia dintre ştiinţă şi natură pentru dezvoltarea noii linii de ȋngrijire dedicată utilizării ȋn această perioadă sensibilă din viaţa femeilor.

  Formulele lucrează pentru sănătatea pielii mamei şi acţionează eficient ȋmpotriva vergeturilor, deshidratării pielii şi disconfortului picioarelor. Au eficienţă dovedită sub control dermatologic şi sunt hipoalergenice, fiind sigure atât pentru mamă, cât şi pentru copil. Produsele gamei elmiplant Care Lab MAMA conțin ingrediente de origine naturală și sunt concepute pentru a fi utilizate ȋn timpul sarcinii și al alăptării.

  Se absorb uşor, acţionează rapid şi ȋn profunzime, dar ȋn mod delicat cu pielea, iar mirosul fin este ȋn perfectă concordanţă cu nevoia de linişte şi siguranţă puternic resimţită după naştere.

  Crema antivergeturi elmiplant Care Lab MAMA (41 lei / 150 ml) are un conținut bogat în ingrediente active cu acțiune preventivă și de diminuare a semnelor apărute în zonele coapselor, șoldurilor, abdomenului și bustului.

  Extractul de NutriOat este un ingredient natural derivat din ovăz ce asigură tonifierea și confortul pielii, stimulând creșterea fibroblastelor și sinteza de colagen în timp ce susține procesul natural de vindecare. Pielea devine netedă, fermitatea şi elasticitatea sunt ȋmbunătăţite, iar aspectul acesteia devine ȋntinerit, sănătos.

  Untul de Shea și uleiul de argan 100{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5} naturale, ingrediente bogate în acizi grași și antioxidanți, previn deshidratarea, mențin nivelul optim al acesteia și conferă catifelare, ajutând la diminuarea vergeturilor.

  Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii şi asigură hidratare ȋn profunzime şi de durată, ajutând la redobândirea elasticităţii.

  D-Pantenolul şi SensiProAct sunt ingrediente cu acţiune antiiritantă şi susţin funcţia naturală de barieră a pielii.

  Formula se absoarbe uşor, ajutând la creşterea eficienţei ingredientelor active. Nu pătează hainele.

  Gelul relaxant pentru picioare elmiplant Care Lab Mama (23,5 lei / 150 ml) este conceput special pentru a conferi picioarelor o senzație de răcoare și alinare. Conţine Frescolat, un ingredient activ sinonim cu răsfățul și senzația răcoritoare, care ajută la ameliorarea simptomelor de picioare grele, obosite sau dureroase.

  Mentolul și complexul de uleiuri 100{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5} naturale din arbore de ceai și chiparos îmbunătățesc microcirculația și ajută la ameliorarea senzației de picioare umflate. Pielea se simte astfel mai proaspătă și ȋşi recapătă aspectul sănătos.

  SensiProAct este un ingredient cu acţiune antiiritantă ce protejează şi hidratează eficient pielea, ȋntărind funcţia naturală de barieră a acestia.

  elmi beauty tip – pentru o acţiune suplimentară de răcire, depozitaţi produsul ȋn frigider.

  Crema pentru remodelare și fermitate elmiplant Care Lab MAMA (40 lei / 150 ml) ajută la redefinirea siluetei după naştere. Complexul Skin Recover din formula cremei conține trei agenți de restructurare a pielii, CeramideBio + Bisabolol + Fitosteroli care repară sinergic, hrănesc și netezesc pielea deteriorată.

  Ingredientul activ 3D Slim Fit cu triplă acțiune anticelulitică demonstrată intensifică arderea grăsimilor, inhibă absorbția lipidelor și diminuează semnificativ aspectul celulitei, pentru o piele vizibil mai tonifiată și mai netedă.

  Conţine, de asemenea, unt de shea 100{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5} natural, ulei de argan 100{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5} natural, D-Pantenol şi SensiProAct. Formula nu pătează hainele şi se absoarbe uşor.

  Cele 3 produse elmiplant Care Lab MAMA sunt testate dermatologic şi clinic, fiind dezvoltate pentru a minimiza reacţiile alergice. Sunt adecvate pentru ȋngrijirea pielii sensibile.

  Evaluate pentru siguranţa mamei şi a bebeluşului ȋnainte şi după naştere.

  Produse hipoalergenice, fără parafine, parabeni, coloranți și ftalați.

  PARTICIPARE ȘI ÎNSCRIERI

  Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la adresa contact@med-experts.ro
  X