Protecția sigură a bebelușului este cea mai mare preocupare a mămicilor. Aceasta este și preocuparea noastră!

Babylino Sensitive, Dry Matrix

Babylino Sensitive, Dry Matrix

Pentru Babylino Sensitive căutăm permanent materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi scutece moi și fine ca o mângâiere, foarte absorbante și cu adevărat sigure pentru pielea sensibilă a bebelușului.

 

Babylino Sensitive sunt primele scutece din Europa care beneficiază de certificare Oeko-Tex Standard 100 pentru absenţa a peste 200 de substanţe nocive. Scutecele noastre au fost testate clinic, cu rezultate excelente după 4 săptămâni de utilizare sub control dermatologic şi pediatric de către Dermatest Laboratory din Germania.

 

Tehnologia “Dry Matrix”, cu fibre naturale ce reţin umezeala în nucleul din interior, oferă o capacitate mare de absorţie şi protecţia de care pielea sensibilă a bebeluşului are nevoie.

 

Babylino Sensitive sunt create din materiale atent selecţionate şi sunt îmbogăţite cu extract calmant de museţel ce îngrijeşte pielea celor mici, testate în baza unor criterii stricte pentru folosirea produselor destinate copiilor cu vârsta de la 0 la 3 ani şi recomandate de Societatea Elenă de Dermatologie Pediatrică.

 

Babylino Sensitive. Siguranța și protecția copilului tău este preocuparea noastră zi de zi!

Babylino Romania

Babylino Romania

Leave a reply