PARTENERI
ai Asociaţiei Med Experts

Scopul Asociației MED EXPERTS

Scopul constituirii MED EXPERTS constă în sprijinirea, apărarea şi promovarea activităţii ştiinţifice în domeniul medical, sprijinirea cadrelor medicale. Educarea, informarea şi sensibilizarea comunităţii ştiinţifice medicale, autorităţilor şi opiniei publice asupra unor probleme de sănătate şi a prevenţiei în sănătate, cât şi al reducerii incidenţei şi prevalenţei unor boli cu impact important.

— Statutul Asociatiei

În 2017 am început campania “Arta de a trăi frumos și sănătos” care s-a concretizat în numeroase evenimente dedicate oamenilor preocupați de sănătatea lor, a familiei și a colegilor lor.
Peste 1000 de oameni s-au bucurat în 2017 de evenimente și workshopuri aplicate ce promovează prevenția și un stil de viață sănătos.

Evenimentele MedExperts sunt interactive, mizează pe interacțiunea directă a pacientului cu medicul specialist și sunt susținute de speakeri și doctori consacrați precum: Mihaela Oros, Gáspár György, Laura Ene, Florin Ioan Bălănică, Luiza Pîrvu, Cristina Petrescu-Ghenea și mulți alți.

Sub umbrela MedExperts organizăm atat evenimente deschise publicului larg, cât și workshopuri specializate in-house pentru companii. Acestea din urmă sunt adaptate nevoilor și specificității activităților derulate de compania respectivă, în urma unei diagnoze generale.

Fiecare eveniment are o tematică foarte bine aleasă și de interes pentru tot ceea ce înseamnă sănătatea fizică și cea emoțională:

– stilul de viață sănătos

– managementul oboselii, al timpului, al posturii

– managementul greutății

– subiecte dedicate somnologiei la copii și adulți

– sănătatea emoțională a copiilor și adulților

– sănătatea cuplului

– comunicarea cu adolescenții

– dermatologie

– sănătatea proaspetelor mămici și multe altele.

Realizăm toate acestea cu multă dedicare și profesionalism pentru ca sănătatea nu mai este o opțiune, este datoria fiecăruia dintre noi.
Vă așteptăm să ne cunoașteti mai bine!

Newsletter

  • Evenimente programate

  • Evenimente trecute

  • X