De la BURNOUT la echilibru

30 mai 2018, ora 18.30

Elite Art Gallery

Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5,

bl. B2, parter, București

De la BURNOUT la echilibru

Curs de management al oboselii: analize, nutriție, mișcare, psihoterapie

Editia a II-a

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • De la BURNOUT la echilibru

  Majoritatea oamenilor au zile în care se simt obosiți, plictisiți, lipsiți de motivație, neapreciați, când simplul fapt de a se ridica din pat le solicită toată voința.
  Dacă aceasta stare se prelungește și persoana în cauză se simte astfel mai tot timpul, ne putem gândi că este afectată de sindromul burnout.
  Sindromul burnout reprezintă o stare de epuizare fizică, psihică și emoțională produsă de stresul prelungit, în general la locul de muncă, fiind o consecință a dezechilibrului dintre cerințe, resurse și gradul de satisfacție profesională.
  Vă invităm la un eveniment pe întelesul tuturor despre sindromul secolului – Oboseala Cronică – cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialisti în domeniu:

  Dr. Laura Ene

  Medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

  Vom învăța de la D-na Dr. Laura Ene:


  Ce este sindromul BURNOUT?

  Cauzele sindromului burnout, cum se instalează și de ce apare.
  Cum ne dăm seama că suferim de oboseală cronică?
  Cum ne afectează și ce impact are asupra organismului nostru.
  Cum o prevenim, cum o tratăm. Trucuri simple cu impact major.

  De la BURNOUT la echilibru

  Dr. Laura Ene

  Medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

  Medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în cadrul clinicii de nutriție KILOSTOP, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. În tot acest timp i-au trecut pragul cabinetului peste 2.000 de pacienți pe care i-a ajutat să slăbească, să se menţină şi să înveţe să mănânce sănătos.
  A format peste 60 de medici nutriționiști.
  Absolventă de master în medicină, doctorand în diabet şi nutriţie, licenţiată în fiziokinetoterapie, psihoterapeut în supervizare, absolventă de formare în Interviu Motivațional şi NLP practitioner.
  Dr. Laura Ene a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea fiziokinetoterapie, și Universitatea „Ovidius” din Constanța, specializarea medicină generală.

  Audiență:

  Un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să trăiască frumos, să se bucure de fiecare clipă la serviciu sau acasă, să își păstreze energia și pofta de viață

  Inregistrare video de la prima ediție, 18 octombrie 2017, ora 18.30

  Parteneri

  Parteneri media

  X