14 martie 2018, ora 18.30

Elite Art Gallery, București 

Bătrânețea este opționala.

Ai grijă de tinerețea pielii tale!

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • Toată lumea își dorește să arate bine si să fie într-o formă de invidiat și la vârste mai înaintate. Tinerețea și frumusețea îndelungată țin de mai mulți factori. Pe lângă cei genetici, cu care fiecare dintre noi ne naștem, importanți sunt și factorii ce țin de stilul de viata.

  Este și motivul pentru care vă invitam la un eveniment dedicat în întregime îngrijirii pielii, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: Dr. Anca Pavelescu, medic specialist dermatolog.

  Multe dintre cauzele externe de îmbătrânire a pielii sunt determinate de starea generală de sănătate, dar și de deciziile stilului de viata din fiecare zi. Alegerile nesănătoase pot provoca îmbătrânirea prematură a pielii, iar acest lucru vă va face să pareti în varsta, mai repede.

  O parte importantă a oricarui program anti-îmbătrânire, de ingrijire a pielii, este de a ști ceea ce poate face rău pielii, dar și care sunt factorii care accelerează îmbătrânirea pielii.

  Dr. Anca Pavelescu

  Medic specialist dermatolog

  Dr. Anca Pavelescu este un dermatolog, un medic cu vastă pregătire în această specialitate, cu experiență și pasiune pentru a-ți păstra pielea, parul si unghiile sanatoase.

  Educație:

  • 2005-2010 Universitatea de Medicină Generală, București Rezidențiat Dermatovenerologie

  • 1998–2004 Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași

  Specializări:

  • dermatologie estetică

  • micochirurgie dermatologică

  • tumori benigne simaligne

  • dermatoscopie

  • dermatologie pediatrică

  Vom învăța de la d-na Dr. Anca Pavelescu:
  ● Ce cauzează îmbătrânirea pielii?
  ● Ce factori influențează îmbătrânirea pielii?
  ● Mituri despre îmbătrânire
  ● Secretele unui tegument tânăr și sănătos
  ● Cum să ne îngrijim corect pielea

  !

  Luna martie a fost dintotdeauna asociată cu femeia, cu iubirea şi cu frumuseţea, iar debutul lunii se face prin oferirea unui mărţisor și de aceea accesul la eveniment este gratuit.
  Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la adresa contact@med-experts.ro sau la telefon 0748.100.275.

  Te așteptăm cu mult drag!

  Parteneri

  Parteneri media

  Soluții adaptate nevoilor tenului tău de la elmiplant, doar cu ingrediente premiate

  Pielea, cel mai mare organ al corpului, este expusă în mod constat acțiunii factorilor externi, iar nevoile tenului nostru sunt variate, în funcție de stilul de viață și de mediul în care trăim. De aceea, specialiștii elmiplant dezvoltă în mod constant soluții pentru îngrijirea pielii, adaptate cerințelor pe care le identificăm cu fiecare curățare a tenului.

  De exemplu, tenul sensibil, predispus alergiilor și care se irită ușor, poate fi tratat acum cu produsele din gama elmiplant Care Lab Sensitive, un sistem nou de îngrijire care  are la bază ingrediente pure, inspirate din natură, pentru  calmare rapidă și hidratare de durată. Crema de zi este îmbogățită cu SymSitive, un ingredient premiat, inspirat de arborele de mastic din zona mediteraneană ce conferă calmare rapidă tenului sensibil. Acesta reduce semnificativ roșeața și senzația de arsură a pielii, crescând toleranța la factorii externi nocivi.

  Pentru că producția de colagen a organismului scade începând cu vârsta de 25 de ani, iar pielea este prima care resimte lipsa, este important să suplimentăm această carență. Așadar, elmiplant a dezvoltat gama MULTICOLLAGEN, care are drept ingredient de bază polipeptida Collagen Restorer, premiat la categoria „25 de ani de inovație” în cadrul premiilor IN-COSMETICS.

  Serumul concentrat este doar unul dintre cele trei produse pe care gama le oferă, cu rezultate vizibile chiar și după prima folosire: pielea se simte mai netedă și hidratată. Acesta conține ulei natural de migdale, bogat în vitamina E, care ajută la protejarea pielii, lăsând-o catifelată și suplă, astfel că după doar 6 zile de utilizare, lungimea ridurilor este redusă cu până la 24{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5}, iar după 4 săptămâni de utilizare, conturul feței este vizibil remodelatliniile fine sunt vizibil netezite, cu până la 85{fdec69f40e05c0742940eee0670c851e0fa9441e75fab0de6d7dabc945d8f0e5}, iar pielea pielea devine mai ferma, radiantă și reîntinerită.

  X