AUTOVINDECAREA

prin

CUNOASTEREA DE SINE

Johann Muller-Dragoman

Healer/terapeut holistic

INTRO

Este esential sa ne cunoastem pe noi insine la un nivel mai profund, al adevaratei noastre fiinte, pentru a ne putea imbunătatii calitatea vietii si a sanătații, a relatiilor cu noi insine si cu ceilalti.

Fiecare dintre noi este o fiinta multidimensionala si unica in acelasi timp, iar pentru a ne cunoaste in toata complexitatea, avem nevoie sa accesam spiritul din adancul fiintei noastre.

Adevarata vindecare vine din cunoasterea adevărului despre sine si eliberarea de toti factorii perturbatori care ne dereglează armonia, echilibrul si ordinea interioara. Mecanismele autovindecsrii le putem declansa prin identificarea cu sufletul si dobandirea pacii sufletesti prin ridicarea nivelului de constiinta si constienta.

Intrucat stresul este o cauza primara a multor probleme si boli ale omului modern, ACUM este mai mult ca oricand necesara o schimbare in ceea ce priveste viziunea asupra Universului, a vietii, a sanatatii si a bolii.

Adevarata spiritualitate este CALEA spre cunoasterea adevarului care ne face cu adevărat liberi si ne deschide o perspectiva holistica spre o viata in pace, armonie, abundenta, bucurie si fericire.

Prin acest curs fiecare participant are sansa sa invete si sa integreze in viata de zi cu zi “Conceptul Holistic si Metafizic despre om, lume si viata“. Prin cunoasterea de sine si identificarea cu sufletul va putea dobandi Iubirea Infinita Eterna care vindeca absolut totul.

 

Programul AUTOVINDECAREA prin CUNOASTEREA DE SINE este compus din 7 cursuri distincte, fiecare dintre acestea fiind o etapa in cunoasterea de sine. Vom invata impreuna:

  • Sa raspundem individual la cele mai mari intrebari ale spiritului: Cine sunt? Ce sunt? De ce sunt aici?

  • Despre adevarata cauza a bolilor si rolul terapiilor holistice in vindecare

  • Despre puterea constiintei individuale si colective

  • Cum sa ne aparam de stres si energiile negative care ne bombardeaza corpul in fiecare zi

  • Despre principiile esentiale ale vietii: iubirea, asumarea, succesul, valoarea etc

  • Exercitii de mediatie si practici care sa ne ajute in autocunoastere si vindecare.

Fiecare modul dureaza 4 ore si se desfasoara la Elite Art Gallery (Bucuresti, Piata Natiunilor Unite 3-5, Bloc B2, Parter) in urmatoarele zile:

Modulul 1: 19 martie 2020, intre orele 16.00-20.00  ANULAT

Modulul 1: 21 martie 2020, intre orele 10.00-14.00 ANULAT

Modulul 2: 2 aprilie 2020, intre orele 16.00-20.00

Modulul 3: 23 aprilie 2020, intre orele 16.00-20.00

Modulul 4: 7 mai 2020, intre orele 16.00-20.00

Modulul 5: 21 mai 2020, intre orele 16.00-20.00

Modulul 6: 4 iunie 2020, intre orele 16.00-20.00

Modulul 7: 18 iunie 2020, intre orele 16.00-20.00

La cererea participantlor, cursurile se pot relua in zilele de sambata ale saptamanii respective, intre orele 10.00-14.00.

Pretul programului:
400 lei/modul/participant si 600 lei/modul/cuplu.

IMPORTANT!

Programul se desfasoara in limba romana.

Pentru inscrieri, va invitam sa ne contactati la:

contact@med-experts.ro sau Tel: +40 723 720 074

Johann Muller-Dragoman

Healer/terapeut holistic

Acreditat pe plan international in urma mai multor ani de studiu si practica, alaturi de cei mai renumiti maestri spirituali, medici si terapeuti recunoscuti pe plan international precum:

– Choa Kok Sui din Manilla-Phillippine, Maestru in vindecari spirituale, tehnica Pranahealing
– Rosalyn Bruyere din SUA – Maestru vindecari prin armonizarea Chakrelor si a Bio Campurilor
– Elsie Poynton din Anglia, Medium si Maestru Spiritual care pregateste in cadrul scolii sale private, terapeuti spirituali cu capacitati de medialitate si vindecare spirituala
– Johannes Sauter din Germania, Profesor de Metafizica si Parapsihologie CUA, Healer
– William Nelson din America, inventatorul aparatului de Biofeedback SCIO si profesor IMUNE, International Medical University Natural Education
– Prof. Dr. med. F. P. Gall, chirurg de renume international, recunoscut pentru operatiile reusite in cazul pacientilor cu cancer
– Priv. Doz. Dr. Med. B. Eibl-Eibesfeldt, Germania, renumit in chirurgia viscerala

Studii efectuate in domeniul Terapiilor Complementare si Alternative, dar si a Terapiilor Holistice, Metafizice si Spirituale :
– Curs de specializare in Vindecari Spirituale la Institutul Naţional de Vindecatori Spirituali din Anglia, NFSH – National Federation of Spiritual Healers
– Studii de specializare in Metoda Bobath la scoala domnului Dr. Rohrbach din Kassel, Germania, metoda pentru tratarea persoanelor cu handicapuri la nivel de corp fizic
– Curs de Maestru si Profesor de Reiki, dupa metoda originală Dr. Usui in Germania si Anglia
– Curs de Instructor de Training Autogen si tehnici de relaxare la Instit. Junker, Bad Homburg
– Curs de Spiritualitate si Parapsihologie Mindspeed-Systems din Elvetia
– Curs Silva Mind, The Silva Method-Silva International, inc. Laredo, Texas U.S.A.;
– Studii de Metafizica la Privat-Institut-Sauter de Parasihologie si Metafizica, Goppingen, Germania
– Studii de Fizioterapie la Scoala de Fizioterapie Kybalion-Berufsfachschule fur Massage und Physiotherapie des Schulverein Physiotherapie e.V. din orasul Bad Windsheim, Germania
– Studii de Terapie Manuala metoda Kaltenborn/Evjenth la Academia de Fizioterapie din Mainz, respectiv DFZ – Das Fortbildungs-Zentrum-Mainz, Germania si mute altele

Experienţa terapeutica:

Lucrand mai multi ani in cadrul sectiei de Fizioterapie a Clinicii Internationale Private “Euro-Med-Clinic” din orasul Furth, Germania, si participand la numeroase operatii, alaturi de cei mai renumiti profesori si doctori chirurgi, ortopezi, cardiologi, neurochirurgi, urologi, s.a.m.d., a acumulat o bogata experienta practica si terapeutica in domeniul medicinii academice si a terapiilor alopate, a diferitelor metode de masaj, a terapiilor manuale, a terapiilor bioenergetice si in mod deosebit a Terapiilor Complementare si Alternative, a Terapiilor Holistice si Metafizice, dar si a Terapiilor de Vindecare Spirituala.

X